Slijterij Beilen is uw drankenspeciaalzaak voor Beilen en omstreken. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan wijnen, gedistilleerd en speciaalbieren.

Als drankenspeciaalzaak bieden wij daarbij service zoals het hoort. Hier vindt u een greep uit onze dienstverlening. Heeft u vragen, wilt u gebruik maken van onze diensten: bel 0593 202 011 of stuur een e-mail naar info@slijterijbeilen.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Onze service

Slijterij Beilen doet meer! U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Uw eigen bedrijfsetiket 
U wilt uw relaties graag iets geven in de vorm van een fles drank met uw eigen logo op het etiket? Laat het ons weten, wij verzorgen dit voor u.

Relatiegeschenken
Een relatiegeschenk van Slijterij Beilen doet het altijd. Geef aan hoe u wilt dat wij het maken of laat het bedenken en maken van het geschenk helemaal aan ons over. 

Bezorgservice
Wij bezorgen uw bestelling desgewenst bij u thuis of op de zaak. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vaste aanbiedingen

Voor wat betreft vaste aanbiedingen kunt u op ons rekenen.

Whisky van de maand
Elke maand een goede whisky voor een bijzondere prijs. Kijk bij de aanbiedingen!

Wijn van de maand
Ook op het gebied van wijn blijven wij u verassen met goede wijnen voor een goede prijs. 

Wijn van het jaar
Sommige wijnen verdienen het om tot wijn van het jaar gekozen te worden. Zorgvuldig door ons geselecteerd en altijd aantrekkelijk geprijsd.

Proeverijen

Met regelmaat organiseert Slijterij Beilen proeverijen. U bent er van harte welkom! 

Tijdens een proeverij doet u een exclusieve ervaring op. Bijzondere wijnen en Whisky's passeren de revue, vaak gecombineerd met bijzondere hapjes of diners. De proeverijen worden geleid door mensen die in dit vakgebied hun sporen verdiend hebben.